Számítógép

Display laptop szerviz  Márkától függetlenül vizsgálja be a Display laptop szerviz meghibásodott készülékét. Ha nincs módja személyesen elhozni szervizünkbe laptopját, kedvezményes feltételekkel házhoz megyünk érte az ország egész területén.

Infofutár - Az otthoni informatika szakértője   Nálunk nem futár viszi a cuccot, hanem informatikus. Így lehetőség nyílik a megrendelt áru üzembe helyezésére, összeszerelésére, telepítésére, hogy ezekkel se Önnek kelljen foglalkoznia.
Otthoni számítógép szerviz: hogy ne kelljen minden kábelt kihúzni, cipekedni, várni, hazavinni és végül a kábeleket visszalegózni.
Önnek egy percre sem kell megválnia számítógépétől, adataitól.
Települések: Miskolc, Tiszaújváros, Kazincbarcika és vonzáskörzetük.

Tipp top laptop  Egyedülálló laptopcsomagokat kínálunk, melyekben több hasznos kiegészítő is van mellékelve a gépek mellé. Továbbá különleges dekor és festett laptopok is találhatóak kínálatunkban.
A webáruház kínálatában számos eladó laptop és használt notebookok közül válogathat. Laptop akcióink keretein belül, termékeinket még olcsóbban áruljuk. Továbbá projektorokat, fénymásolókat és egyéb multimédiás eszközöket is forgalmazunk.